Vår sekretesspolicy är enkel: Vi lagrar inte SMTP-loggar eller e-postmeddelanden på disklagring.

🔒

Nolltoleranspolicy

Få tillbaka din rätt till integritet

Vi lagrar bara nödvändig information som krävs för att tjänsten ska fungera för dig.

Integritetspolicy

Innehållsförteckning

Information samlas inte in

  • Vi lagrar inga e-postmeddelanden på disklagring (allt behandlas i minnet).
  • Vi lagrar ingen metadata om e-postmeddelanden (förutom när vi upptäcker spammare och/eller skadlig aktivitet; t.ex. kommer vi att svartlista avsändare med viss metadata).
  • Vi lagrar inga loggar för SMTP-trafik.
  • Vi lagrar inga IP-adresser för SMTP-trafik (förutom när vi upptäcker spammare och/eller skadlig aktivitet; t.ex. kommer vi att svartlista avsändare med vissa värdnamn eller IP-adresser).

Insamlad information

För insyn, när som helst du kan se vår källkod för att se hur informationen nedan samlas in och används:

  • Vi lagrar en cookie i en session för ditt besök (strikt för funktionalitet). Denna cookie lagras säkert i vår Redis-databas.
  • Vi lagrar din e-postadress (endast för funktionalitet). Den här e-postadressen lagras säkert i vår MongoDB-databas.
  • Vi lagrar dina domännamn och alias (er) du skapar (strikt för funktionalitet). Denna information lagras säkert i vår MongoDB-databas.
  • Vi lagrar loggar i 30 dagar för webbplats- och API-trafik (för att öka kvaliteten på vår tjänst och kundupplevelse i allmänhet).
  • All ytterligare information som du frivilligt tillhandahåller oss, såsom kommentarer eller frågor i en Hjälpförfrågan.

Information delad

Vi delar inte din information med någon som helst tredje part (med undantag för Poststämpel, som vi använder för transaktionella e-postmeddelanden, t.ex. för kontoverifiering eller e-postmeddelanden om återställning av lösenord).

Vi kan behöva och kommer att följa domstolens beställda juridiska begäranden (men kom ihåg att vi inte samlar in information som nämns ovan, så vi kan inte tillhandahålla den till att börja med).

Information om borttagning

Om du vid något tillfälle vill ta bort information som du har försett oss med, gå till Mitt konto> Säkerhet och klicka på "Ta bort konto".

Ytterligare upplysningar