Vår personvernpolicy er enkel: Vi lagrer ikke SMTP-logger eller e-poster på disklagring.

🔒

Nulltoleransepolitikk

Gjenvinne retten til personvern

Vi lagrer bare nødvendig informasjon som kreves for at tjenesten skal fungere for deg.

Personvern

Innholdsfortegnelse

Informasjon ikke samlet

  • Vi lagrer ingen e-poster på disklagring (alt behandles i minnet).
  • Vi lagrer ingen metadata om e-post (bortsett fra når vi oppdager spammere og/eller ondsinnet aktivitet; for eksempel vil vi svarteliste avsendere med visse metadata).
  • Vi lagrer ingen logger for SMTP-trafikk.
  • Vi lagrer ingen IP-adresser for SMTP-trafikk (bortsett fra når vi oppdager spammere og/eller ondsinnet aktivitet; for eksempel vil vi svarteliste avsendere med visse vertsnavn eller IP-adresser).

Informasjon samlet

For åpenhet, når som helst du kan se kildekoden vår for å se hvordan informasjonen nedenfor samles inn og brukes:

  • Vi lagrer en informasjonskapsel i en økt for besøket ditt (strengt tatt for funksjonalitet). Denne informasjonskapselen er lagret sikkert i vår Redis-database.
  • Vi lagrer e-postadressen din (strengt tatt for funksjonalitet). Denne e-postadressen er lagret sikkert i MongoDB-databasen vår.
  • Vi lagrer domenenavn (er) og alias (er) du oppretter (strengt tatt for funksjonalitet). Denne informasjonen lagres sikkert i vår MongoDB-database.
  • Vi lagrer logger i 30 dager for nettsted- og API-trafikk (for å øke kvaliteten på tjenesten vår og kundeopplevelsen generelt).
  • All tilleggsinformasjon du frivillig gir oss, for eksempel kommentarer eller spørsmål i en Hjelp forespørsel.

Informasjon delt

Vi deler ikke informasjonen din med noen tredjepart overhodet (med unntak av poststempel, som vi bruker for transaksjonelle e-poster, f.eks. for kontobekreftelse eller tilbakestilling av e-postadresser).

Det kan hende vi må og vil etterkomme rettslige forespørsler fra retten (men husk at vi ikke samler inn informasjon som er nevnt ovenfor, så vi vil ikke kunne gi den til å begynne med).

Fjerning av informasjon

Hvis du på noe tidspunkt ønsker å fjerne informasjon som du har gitt oss, gå til Min konto> Sikkerhet og klikk "Slett konto".

Ytterligere avsløringer