Nasza polityka prywatności jest prosta: nie przechowujemy dzienników ani wiadomości e-mail. Nie śledzimy cię.

🔒

Polityka zerowej tolerancji

Odzyskaj swoje prawo do prywatności

TLDR; Przechowujemy tylko niezbędne informacje, aby usługa była dla Ciebie funkcjonalna.

Polityka prywatności

Spis treści

Informacje niezebrane

  • Nie przechowujemy żadnych przesłanych wiadomości e-mail.
  • Nie przechowujemy żadnych metadanych dotyczących przekazywanych wiadomości e-mail.
  • Nie przechowujemy żadnych dzienników po stronie serwera.
  • Nie przechowujemy żadnych dzienników po stronie klienta.
  • Nie przechowujemy żadnych adresów IP.
  • Nie przechowujemy żadnych informacji o przeglądarce.

Informacje zebrane

Dla przejrzystości w każdej chwili możeszzobacz nasz kod źródłowy aby zobaczyć, w jaki sposób gromadzone i wykorzystywane są poniższe informacje:

  • Przechowujemy ciasteczko w sesji na twoją wizytę (wyłącznie pod kątem funkcjonalności). Ten plik cookie jest bezpiecznie przechowywany w naszej bazie danych Redis.
  • Przechowujemy Twój adres e-mail (wyłącznie w celu zapewnienia funkcjonalności). Ten adres e-mail jest bezpiecznie przechowywany w naszej bazie danych MongoDB.
  • Przechowujemy nazwy twoich domen i aliasy, które tworzysz (wyłącznie ze względu na funkcjonalność). Informacje te są bezpiecznie przechowywane w naszej bazie danych MongoDB.
  • Wszelkie dodatkowe informacje, które nam dobrowolnie przekazujesz, takie jak komentarze lub pytania wZapytanie o pomoc.

Informacje udostępniane

Nie udostępniamy twoich informacji stronom trzecim (z wyjątkiemStempel pocztowy, których używamy do e-maili transakcyjnych, np. wiadomości e-mail dotyczące weryfikacji konta lub resetowania hasła).

Być może będziemy musieli i będziemy postępować zgodnie z nakazami sądowymi nakazanymi przez sąd (ale pamiętaj, że nie zbieramy informacji wymienionych powyżej, więc nie będziemy w stanie ich podać na początku).

Usuwanie informacji

Jeśli w dowolnym momencie chcesz usunąć informacje, które nam przekazałeś, przejdź doMoje konto> Bezpieczeństwo i kliknij „Usuń konto”.