Vores privatlivspolitik er enkel: Vi gemmer ikke SMTP-logfiler eller e-mails på disklager.

🔒

Nul tolerance politik

Genvinde din ret til privatliv

Vi gemmer kun de nødvendige oplysninger, der kræves for at tjenesten skal fungere for dig.

Fortrolighedspolitik

Indholdsfortegnelse

Oplysninger ikke indsamlet

  • Vi gemmer ingen e-mails på disklager (alt behandles i hukommelsen).
  • Vi gemmer ingen metadata om e-mails (undtagen når vi opdager spammere og/eller ondsindet aktivitet; f.eks. sortlister vi afsendere med visse metadata).
  • Vi gemmer ingen logfiler for SMTP-trafik.
  • Vi gemmer ingen IP-adresser til SMTP-trafik (undtagen når vi registrerer spammere og/eller ondsindet aktivitet; vi vil f.eks. sortliste afsendere med bestemte værtsnavne eller IP-adresser).

Oplysninger indsamlet

For gennemsigtighed, når som helst du kan se vores kildekode for at se, hvordan oplysningerne nedenfor indsamles og bruges:

  • Vi gemmer en cookie i en session til dit besøg (strengt for funktionalitet). Denne cookie gemmes sikkert i vores Redis-database.
  • Vi gemmer din e-mail-adresse (strengt for funktionalitet). Denne e-mail-adresse er gemt sikkert i vores MongoDB-database.
  • Vi gemmer dit domænenavn (er) og alias (er), du opretter (strengt for funktionalitet). Disse oplysninger gemmes sikkert i vores MongoDB-database.
  • Vi gemmer logfiler i 30 dage til websteds- og API-trafik (for at øge kvaliteten af vores service og kundeoplevelse generelt).
  • Enhver yderligere information, du frivilligt giver os, såsom kommentarer eller spørgsmål i en Hjælpeanmodning.

Delt information

Vi deler ikke dine oplysninger med nogen som helst tredjepart (med undtagelse af Poststempel, som vi bruger til transaktionsmails, f.eks. til kontobekræftelse eller e-mail med nulstilling af adgangskode).

Vi bliver muligvis nødt til at overholde juridiske anmodninger fra domstolene (men husk, at vi ikke indsamler de ovennævnte oplysninger, så vi kan ikke give dem til at begynde med).

Fjernelse af oplysninger

Hvis du på noget tidspunkt ønsker at fjerne oplysninger, som du har givet os, så gå til Min konto> Sikkerhed og klik på "Slet konto".

Yderligere oplysninger